Chceme Zlín přetvořit do moderního města pro budoucnost. Kampaň ODS má jasné cíle

ODS ve Zlíně zahájila další fázi své volební kampaně. Foto: ODS
ZLÍN - Komunální volby se nezadržitelně blíží. Proběhnou v termínu od 23. do 24. září 2022, tedy za necelý měsíc. ODS ve Zlíně rozjela další fázi své volební kampaně.

Hlavními tématy, se kterými ODS „vytáhla do voleb“, jsou především udržení mladých lidí ve Zlíně a zajištění perspektivní budoucnosti města. Podle lídra kandidátky Tomáše Goláně, daňového poradce a současného senátora, mladí lidé zbytečně odcházejí za prací a bydlením do jiných větších měst, protože tu ve Zlíně nevidí dostatečný potenciál. A právě tyto problémy by chtěla zlínská ODS v dalších letech změnit – dostatečně rozvíjet město, vyřešit špatnou situaci s bydlením, podporovat sport, vzdělávání a celkově kvalitu života ve městě.

„Chceme Zlín přetvořit do moderního města pro budoucnost. Do města, ve kterém bude dostatek pracovních příležitostí, míst k bydlení i zábava, kterou mladí lidé, kteří mají tvořit tuto novou podobu města, zkrátka potřebují. Dlouhá léta se zde neprosadily projekty, které by měly skutečný smysl a něco zlepšily. To bych do budoucna chtěl, spolu s mým týmem, změnit,“ uvedl Tomáš Goláň, kandidát na nového primátora města Zlína.

První společné setkání s občany proběhlo 21. srpna 2022 na zlínském náměstí Míru, další však budou pokračovat, a to na vícero místech ve Zlíně.

„Je pro mě velmi důležité, abychom měli potřebný kontakt s lidmi, kteří tu ve městě celý život žijí. Nejen díky svým vlastním zkušenostem, ale i zkušenostem těchto lidí můžeme Zlínu dopřát takovou změnu a budoucnost, jakou si bezesporu zaslouží,“ doplnil Goláň.

Zadavatel/zpracovatel: ODS

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x