Co říkáte na komunikaci úřadu – Vsetín spouští dotazníkové šetření

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Vsetín)
VSETÍN – Ze kterých městských médií se dozvídáte nejvíce informaci? O sportu, kultuře, nebo třeba sociální oblasti? Jak jste spokojení s jejich úrovní? A co byste v nich rádi nacházeli? Městský úřad ve Vsetíně spouští dotazníkové šetření, oznámila serveru Zlin.cz mluvčí tamní radnice Jana Raszková.

Cílem šetření je zjistit názory veřejnosti na současnou komunikaci radnice. Zároveň se ptá, jaká zlepšení by lidé, firmy či organizace navrhovali, či jaké informace od médií města očekávají.

„Chceme komunikaci městského úřadu stále vylepšovat. A k tomu potřebujeme znát názory veřejnosti. Nepochybujeme o tom, že se prostřednictvím dotazníků dozvíme řadu užitečných informací,“ konstatovala Jana Raszková, mluvčí vsetínské radnice.

Dotazník bude umístěn na titulní straně městského webu města, kde ho bude možné rovnou také vyplnit.V papírové podobě se objeví v pátek 21. února ve Vsetínských novinách, vyplněný jej bude možné odevzdat na podatelně Městského úřadu Vsetín, Svárov 1080, 755 24 Vsetín, nebo ho na uvedenou adresu poslat poštou. Dotazník bude umístěn také v čekárnách městského úřadu, kde budou i sběrné boxy, ve kterých bude možné vyplněné dotazníky zanechat. Vyplnění dotazníku je anonymní, jejich sběr potrvá až do 31. března letošního roku.

Výsledky dotazníkového šetření budou součástí nového strategického dokumentu s názvem Komunikační strategie, který se právě tvoří. Kromě analýzy současné komunikace bude obsahovat i návrhy na zlepšení, nebo nové nastavení komunikace města za krizových situací, například při dopravních či přírodních kalamitách. Komunikační strategie bude hotová v první polovině letošního roku, s jejími nejdůležitějšími výstupy hodlá radnice seznámit veřejnost.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x