Čtyři střety se zvěří za jedinou noc. Policisté na Zlínsku měli v noci z úterý na středu napilno

Čtyři střety se zvěří za jedinou noc. Foto: Policie ČR
ZLÍNSKO - Za pouhou jednu noc, konkrétně z úterý na středu, vyjížděli policisté napříč Zlínskem hned ke čtyřem střetům se zvěří. Všechny nehody se naštěstí obešly bez zranění.

Poslední ranní srážka se zvěří se odehrála mezi Slušovicemi a Vizovicemi, kdy devětapadesátiletému řidiči vběhlo do jízdní dráhy divoké prase. Škoda na vozidle Hyundai je vyčíslena na třicet tisíc korun, jinak se nehoda obešla bez zranění.

Jednu hodinu po půlnoci mezi obcemi Brumov – Bylnice a Svatý Štěpán vběhla bezprostředně před vozidlo Škoda Octavia šestatřicetiletého řidiče srna. Nehoda se obešla bez zranění, ale škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na čtyřicet tisíc korun.

O pár hodin dřív a několik kilometrů dál, v jednadvacet hodin mezi obcemi Lipová a Slavičín vběhla do jízdní dráhy vozidla Mini Cooper sedmapadesátileté řidičky srna, která na vozidle způsobila škodu asi za padesát tisíc korun.

Po dvaadvacáté hodině mezi obcemi Lhotsko a Bratřejov vběhla jednačtyřicetiletému řidiči vozidla Renault do cesty srna a způsobila na vozidle škodu za padesát tisíc korun.

Žádný z řidičů nebyl při jízdě pod vlivem alkoholu. Nehody prověřují policisté z dopravního inspektorátu. Ve všech případech policisté informovali o srážce lesní zvěře příslušné myslivecké hospodáře, kteří se o zvěř postarali.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x