Darujte v září krev v KNTB a získejte vstup do relaxačního centra jen za korunu

Foto: Resort Valachy
ZLÍN, VELKÉ KARLOVICE – Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně připravila ve spolupráci s Resortem Valachy Velké Karlovice výhodnou akci. Každý, kdo přijde darovat krev od 1. do 30. září na Hematologicko-transfuzní oddělení KNTB, získá zvýhodněný vstup do relaxačního centra Wellness Horal za jednu korunu.

Víme, že dárců krve stále není dost, rádi touto formou pomůžeme podpořit dobrou věc a odměnit dobrovolníky. Akci pořádáme společně s nemocnicemi již popáté. V minulosti vždy pomohla přivést do transfúzních stanic větší množství dárců, což nás velmi těší,“ uvedl Tomáš Blabla, generální ředitel Resortu Valachy, který projekt realizuje ve spolupráci s nemocnicemi Zlínského kraje.

Dárci krve tak mohou po odběru načerpat nové síly ve vyhlášeném beskydském wellness areálu s trojicí termálních bazénů se slanou vyhřívanou vodou, fitness centrem a saunovým světem s nabídkou exotických masáží a saunových rituálů.

Vítáme každou akci, která pomůže k získání nových dárců krve, nezapomínáme však ani na naše stávající a pravidelné dobrovolné dárce krve. Akce Daruj krev a relaxuj je výborným benefitem pro všechny, jsem za to ráda a vážím si takové nabídky. Péče o dárce krve je pro nás prioritní,“ uvedla primářka Hematologicko-transfuzního oddělení v Krajské nemocnici T. Bati Jana Pelková.

Vstupenku do Wellness Horal, za niž dárci zaplatí symbolickou jednu korunu namísto obvyklých až 1390 korun, lze využít k pobytu v délce 4 hodiny ve všech prostorách relaxačního centra ve všedních dnech od 16. září do 31. října. Nelze ji však čerpat o víkendech a ve státní svátek 28. října.

K získání výhody stačí prokázat se při příchodu kartičkou dárce transfúzní stanice s termínem odběru od 1. do 30. září 2024,“ dodala na závěr mluvčí KNTB Dana Lipovská.

--> --> --> --> -->