Definitivně: Martin Hosták končí ve zlínském hokejovém klubu

Foto: Zlin Press Jiří Zaňát
ZLÍN - Co se očekávalo, to se stalo. Martin Hosták končí ve Zlíně ve funkci generálního manažera. Ve Zlíně působil od června 2017. Vrací se mezi hokejové komentátory České televize.

Dnes si balil věci, angažmá oficiálně vyprší poslední červencový den.

„Takové věci se dějí, život je i o nových výzvách,“ sdělil Hosták.

Společná zpráva klubu a statutárního města Zlína uvádí, že jde o vzájemnou dohodu. Nic jiného se, co se formy rozchodu, také nečekalo.

„Martinu Hostákovi chci tímto poděkovat za ekonomickou stabilizaci klubu po jeho příchodu a spolupráci, která bohužel nedopadla podle našich představ,“ konstatoval mimo jiné prezident klubu a primátor města Jiří Korec.

Zpráva neuvádí, zdali klub místo výkonného šéfa obsadí. Podle informací z uvedeného materiálu se poslední dobou zhoršovaly personální vztahy uvnitř organizace. Problémem byla podle společného vyjádření radnice a klubu i kandidatura Hostáka do Výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje za Ústí nad Labem bez vědomí majitelů zlínského klubu.

Hokejisté PSG Berani Zlín jsou v plné přípravě, otazníky se vzhledem k vývoji koronavirové epidemie vznášejí nad tím, kolik fandů bude moci navštěvovat jednotlivá extraligová utkání.

Což už ovšem nebude starostí 52 letého bývalého reprezentanta. ve Zlíně vedl hokej tři roky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x