Den v našem kraji bez dopravních nehod? Úterý to nebude

Nehoda ve Zlíně – Malenovicích. Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ - Jak by řekly asi všechny složky IZS: Kéž by byl nějaký den bez dopravních nehod. Dnešní den, tedy úterý 11. července to ale nebude. Hasiči v našem kraji zasahovali už od rána hned u několika dopravních nehod.

Těsně před pátou hodinou ranní se střetla dvě osobní vozidla v křižovatce ve Zlíně – Malenovicích. K nehodě vyjeli profesionální hasiči z Otrokovic. Po příjezdu velitel zásahu potvrdil nehodu dvou vozidel, přičemž byl zraněn jeden z řidičů. Ten skončil v péči zdravotnické záchranné služby.

Během dopoledních hodin vyjeli hasiči jen na Kroměřížsku hned k několika dopravním nehodám. Jednou z nich byl střet dvou osobních vozidel v Holešově v ulici Masarykova. Nehoda se obešla bez zranění. Po nárazu však u jednoho z vozidel došlo k vysypání skla zadního okna, které se rozsypalo po obou pruzích silnice. Hasiči tak po provedení protipožárního opatření uklidili komunikaci od střepů. Poté se vrátili zpět na svou stanici. Příčinu nehody nyní šetří dopravní policisté.

Další dopolední nehoda se stala přímo v Kroměříži na Komenského náměstí. Kroměřížští profesionální hasiči to tak neměli daleko. Vozidla do sebe narazila v těsné blízkosti přechodu pro chodce. Naštěstí i tato nehoda se obešla bez zranění. Po střetu však došlo k většímu úniku provozních kapalin. Ty hasiči zasypali sorbentem a u vozidel udělali protipožární opatření včetně odpojení autobaterie. Po zakreslení dopravní situace dopravními policisty odtáhli hasiči obě vozidla mimo silnici a uklidili vozovku, aby mohl být provoz v ulici obnoven.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x