Děsivá nehoda ve Vizovicích: vlak před sebou tlačil auto 30 metrů

foto: HZS Zlínského kraje
VIZOVICE – K děsivé nehodě, kdy se střetnul vlak s autem, došlo včera odpoledne na přejezdu ve Vizovicích. Po srážce před sebou vlak tlačil osobní automobil celých 30 metrů. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

K hrůzostrašně vyhlížející nehodě vyjeli včera odpoledne hasiči ze Zlína a dobrovolná jednotka z Vizovic. Právě na tamějším přejezdu se střetnul projíždějící vlak s osobním automobilem. K nehodě vyjeli taky drážní hasiči z Přerova.

Jako první byli na místě dobrovolní hasiči. Ti taky zjistili, že se celý incident obešel bez zraněných. To potvrdil i následující průzkum. Mimo jiné se zjistilo, že vlak po srážce před sebou tlačil auto celých 30 metrů. Během toho ještě byla za volantem řidička.

Ve vlaku cestovalo 8 lidí, z nichž nebyl nikdo zraněn. Podle tiskové mluvčí zdravotnické záchranné služby se bez zranění podařilo vyváznout také řidičce auta, která ale utrpěla šok. Skončila tak v péči zdravotníků.

Přivolaní hasiči u osobního automobilu provedli protipožární opatření a po příjezdu drážních kolegů jim místo nehody předali.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x