Do staroměstské Kovozoo se sjedou veteráni

foto: KOVOZOO
STARÉ MĚSTO – Neděle 5. června se ve staroměstské Kovozoo ponese v duchu historických vozidel. Připravený je bohatý doprovodný program a soutěžit se bude také o nejelegantnější vozidlo.

Motorky, osobní automobily, traktory, vojenská technika, autobusy a mnoho dalšího si budou moci návštěvníci prohlédnout první červnovou neděli v Kovozoo ve Starém Městě. Na naleštěné novinky čerstvě vyjeté z výrobní linky ale rovnou zapomeňte. Jde totiž o již tradiční sraz veteránů. Do areálu se tak sjedou majitelé vozů z let minulých.

Součástí programu bude letos také soutěž elegance. Porota tak vyhlásí 10 nejkrásnějších vozidel. Pořadatelé ale upozorňují, že hodnocení bude probíhat jen mezi devátou a dvanáctou hodinou, takže doporučují majitelům retro krasavců, aby svůj příjezd nenechali na poslední chvíli.

Všichni veteráni budou k vidění až do 15:00 hodin. A aby návštěvníci úplně nepodlehli retroatmosféře, je připraven také bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na vystoupení ABBA Rock Show nebo na kapelu TABÁK – Kabát Revival. Příchozí se budou moci také projet parní lokomotivou BS 200, šlapací drezínou nebo zdejším vláčkem Steelinkou. Pro zájemce bude připraven také dobový fotokoutek a Ivan Křemeček vás rád zvěční jako karikaturu.

A nyní malá informace pro maminky. Pokud vlastníte retro kočárek, určitě ho nenechávejte doma. Součástí programu je totiž také výstava starých vozů pro miminka.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x