Do Zlína se po dvouleté pauze vrací Design Market

Do Zlína se po dvou letech vrací Design Market. Foto: Zlín Design Market
ZLÍN – Po dvouleté odmlce způsobené špatnou epidemiologickou situací se na zlínském zámku opět uskuteční Zlín Design Market. V pořadí 7. ročník tradiční akce přivítá na pět desítek vystavovatelů.

Zlín Design Market se o posledním listopadovém víkendu stane místem, kde se v předvánočním čase setkají příznivci originálního českého designu. Prostor představit svoji autorskou tvorbu zde dostanou zkušení i začínající designéři.

Jsme moc rádi, že po dvouleté pauze projevilo takové množství autorů zájem zúčastnit se projektu, v rámci kterého se snažíme představovat nové trendy ve světě designu,“ uvedla za organizátory Miroslava Ptáčková a dodala, že pro letošní ročník je specifická velká účast právě místních tvůrců.

Návštěvníci mohou opět pořídit designové kousky a neotřelé vánoční dárky od více než 50 autorů, ale také se aktivně zapojit a sami si vyrobit něco pro radost během workshopů zaměřených na děti i dospělé.

Součástí akce bude i komentovaná prohlídka děl Marie Kodovské s autorem výstavy Michalem Vyhlídalem, která se koná v sobotu 27. listopadu od 15 hodin. K vidění bude i tvorba zakladatelky Zlín Desing Marketu a zlínské výtvarnice Miroslavy Ptáčkové s názvem Skrze vrstvy.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x