Dopravní nehodu nepřežila řidička osobního automobilu

Dopravní nehodu nepřežila řidička osobního automobilu. Foto: HZS ZK
KROMĚŽÍŽSKO – Tragédií skončila dopravní nehoda, ke které došlo včera kolem třetí hodiny na Kroměřížsku. Střet kamionu a osobního vozidla nepřežila řidička osobního automobilu, jejího spolujezdce musel do nemocnice transportovat vrtulník.

Na dlouhé hodiny uzavřela tragická nehoda na Kroměřížsku silnici mezi obcemi Jarohněvice a Šelešovice. Ke střetu kamionu a osobního vozidla Škoda Fabia došlo krátce po třetí hodině odpolední. Na místě se během chvíle sjely všechny složky IZS. Hasiči ze stanice Kroměříž a Zlín ihned po příjezdu zahájili vyprošťování dvou zaklíněných osob. Hasiči z Fabie vytáhli vážně zraněného spolujezdce, uložili do vakuové matrace a předali jej do péče posádce zdravotnické záchranné služby. Vzhledem k vážnosti zranění si na místo lékař přivolal vrtulník, který muže transportoval do nemocnice v Olomouci. Řidička osobního vozidla utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla. Řidič kamionu vyvázl bez zranění.

Při nárazu došlo k poškození kamionu, ze kterého začalo vytékat velké množství provozních kapalin, které unikaly do půdy. Na místo se proto dostavil zástupce životního prostředí. Pomocí membránového čerpadla hasiči odčerpali naftu do rezervní nádrže. Uniklou naftu zasypali.

Okolnosti a příčinu tragické nehody nyní šetří kroměřížští policisté.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x