Dům sociálních služeb v Návojné naléhavě žádá zdravotní sestry o pomoc

Foto: MěÚ Valašské Klobouky
NÁVOJNÁ - Dům sociálních služeb v Návojné potřebuje velmi naléhavě pomoc zdravotních sester. Personál zařízení je na hranici svých sil, serveru Zlin.cz to sdělil ředitel domu Jan Šerý.

Razantní nárůst pacientů s COVID-19 způsobuje obrovské problémy v řadě zdravotnických i sociálních zařízeních. Nakažených totiž každý den přibývá, což na ošetřující personál klade obrovské nároky. Kritickou situaci aktuálně řeší například v Domě sociálních služeb Návojná.

„Obracíme se na zdravotní sestry v regionu i za jeho hranicemi s naléhavou žádostí o pomoc. Péče o klienty s duševním onemocněním je naším posláním, aktuálně však velmi náročným a vyčerpávajícím. Během současné vlny epidemie onemocnění COVID-19 pracuje personál našeho zařízení v omezeném počtu a na hranici svých možností,“ podotkl Šerý.

Situace je podle ředitele velmi složitá. „Přivítáme proto na dočasné překlenutí těžkého období pracovníky zdravotnických oborů, především z oboru všeobecná sestra. Zájemci, kteří by nám byli ochotni s péčí o klienty pomoci, se mohou obracet na vrchní sestru paní Dagmar Šerou, tel. č. 605 243 625,“ dodal ředitel sociálního zařízení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x