Dva následující víkendy bude v Kvítkovicích výluka MHD

Ilustrační foto
OTROKOVICE – O nadcházejících víkendech 27.-28. listopadu a 4.-5. prosince bude v místní části Kvítkovice výluka z důvodu stavebních prací. Autobusy MHD na lince 55 budou jezdit po výlukové trase přes zastávky Kvítkovice-Napajedelská a Kvítkovice-hřbitov.

Z důvodu výkopových prací na přístupové komunikaci v Otrokovicích-Kvítkovicích budou jezdit po dva víkendy autobusy MHD linky č. 55 do této městské části po výlukové trase. Autobusy vynechají zastávku Kvítkovice-Zlínská a pojedou po náhradní trase přes zastávky Kvítkovice-Napajedelská a Kvítkovice-hřbitov.

Vozidla MHD se otočí na zastávce Kvítkovice-náves a po stejné trase se budou vracet zpět do Otrokovic. Zastávka Kvítkovice-hřbitov bude standardně obsloužena v jednom směru, zastávka Kvítkovice-Napajedelská v obou směrech.

Do Kvítkovic zajíždí o víkendech denně 12 spojů. Na změnu upozorníme vývěskami na zastávkách. Jízdní řády se měnit nebudou. V důsledku delší trasy mohou vznikat na lince několikaminutová zpoždění,“ uvedl vedoucí dopravního úseku Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Pavel Nosálek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x