Dvě nehody osobních aut na Vsetínsku během jedné hodiny. Obě si vyžádaly zranění

Nehoda v Rokytnici. Foto: HZS ZK
VSETÍNSKO – Hasiči ze stanice Vsetín zasahovali ve středu 27. prosince během jedné hodiny hned u dvou dopravních nehod. Ani jedna se neobešla bez zranění.

Oznámení o první nehodě ve Velkých Karlovicích přijalo krajské operační středisko hasičů v 13:40 hodin. K události byli okamžitě vysláni hasiči stanice Vsetín, a také dobrovolné jednotky obcí Velké Karlovice a Karolinka,“ informovali krajští hasiči na svém Facebooku.

Řidič se svým vozem skončil na boku mimo komunikaci. Se zraněním byl následně odvezen do nemocnice, spolujezdkyně zraněna nebyla.

Hasiči zajistili místo nehody a provedli preventivní opatření proti úniku provozních náplní. Po zadokumentování nehody byl vůz postaven zpět na kola a byl obnoven plynulý provoz,“ pokračovali hasiči.

Ke druhé dopravní nehodě došlo ve 14:30 hodin v Rokytnici, kde se střetly dva osobní automobily. Řidič vozidla značky BMW skončil na staveništi vedle vozovky bez zranění, druhý řidič zůstal s vozem značky Volvo na hlavní komunikaci I/69. Ve druhém autě cestovaly dvě osoby, z nichž jedna byla se zraněním odvezena do nemocnice.

Hasiči zabezpečili místo, provedli protipožární opatření a usměrňovali dopravu. Protože zde nehrozilo nebezpečí z prodlení, odtahovou službu si zajistil jeden z majitelů vozů,“ dodali hasiči.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x