Fandové, všichni na fotbal. Do Zlína míří Opava

Foto: FC Zlín
ZLÍN - Končí reprezentační přestávka, vyhládlí fanoušci lídra druhé ligy mohou ukojit půst v pátek od 18 hodin na stadionu Letná. K velmi důležitému souboji přijede respektovaná Opava. Ta se určitě zdaleka nevzdává postupových ambicí, zatím je čtvrtá, ale na barážový post jí chybí nicotný bodík. Přesto ze sebe ševci nemohou setřást roli favorita.

Zlín má za sebou neuvěřitelnou sérii jedenácti zápasů bez porážky, hlavně ale po úvodní remíze v Líšni knihuje deset vítězství v jedné řadě.

„Tentokrát s námi občas zažertuje na rozdíl od působení v první lize paní Štěstěna, co si budeme povídat, třeba duel v Brně byl důkazem její přízně. Šural nedal tisíciprocentní tutovku a my jsme zápas v poslední minutě dotáhli k výhře,“ konstatuje s nadhledem brankář Stanislav Dostál, který dosud nechyběl ani vteřinu a míč ze sítě za sebou vytahoval pouze třikrát.

V týmu se báječně etabloval Miloš Kopečný, jeden z pilířů velmi kvalitní obrany.

„Moc se těšíme na diváky, jsem si jistý, že přijedou ve slušném počtu i ze slezské metropole. Fanoušky tam mají výborné, vím o čem mluvím, znám ze svého opavského působení řadu kluků, ještě je posílil Libor Kozák. Ale my hrajeme doma a budeme chtít tři body, moc by nám pomohly,“ zve fanoušky na zajímavý zápas pravý obránce.

Dobré zprávy rezonují i ze stadionu. Trávník má pan správce ve velmi dobrém stavu. Po jednáních v předešlých dnech se daleko pozitivněji rýsuje možnost dostavby východní tribuny.

Nuže, fandové, vzhůru na ševce! Cesta zpět mezi elitu je narýsována moc dobře.