Fanoušci plánují pochod za očistu zlínského hokeje

Ilustrační obrázek, foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN – Fanoušci zlínských Beranů dali jasně najevo svou nespokojenost nejen s výkony zlínského hokejového klubu. Po předložení petice plánují také pochod, který má ukázat, že jim není jedno, co se s klubem děje.

Dne 26. ledna předložili fanoušci PSG Beranů Zlín petici, ve které vyzývají k rezignaci prezidenta klubu Jiřího Korce a kompletní radu jednatelů. Aby ukázali, že vše myslí vážně, uspořádají navíc v neděli 29. ledna Pochod za očistu zlínského hokeje.

Krátce po poledni je naplánovaný sraz na náměstí Míru ve Zlíně. Zde promluví zástupci spolku Žlutomodří z.s. a následně se fanoušci vydají na pochod k Zimní stadionu Luďka Čajky. Následně by měla být akce ukončena.

Spolek žádá o profesionální a transparentní vedení klubu PSG Zlín. Vyzývá proto město Zlín, aby pro klub našlo zkušeného a kompetentního manažera. Navíc příznivci hokeje žádají o zrušení funkce prezidenta klubu, která je podle jejich slov jen formální, a zjednodušenou organizační strukturu, aby se v ní mohli fanoušci lépe vyznat.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x