Festival Neznámá Země je v plném proudu

Festival Neznámá Země je v plném proudu. Foto: www.neznamazeme.cz
OTROKOVICE - Již popětadvacáté se letos koná festival cestování, sbližování a poznávání kultur Neznámá Země. Soubor besed, koncertů a rozhovorů si lidé mohou vychutnat až do 30. dubna, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí otrokovické radnice Romana Pastuszková.

Organizátoři Petr Horký a Mirek Náplava se přes všechna vládní nařízení nevzdali a uspořádali tradiční festival netradičně v on-line prostředí.

„Všechny body programu si lidé budou moct pustit přímo na webu www.neznamazeme.cz na stránce konkrétní události, nebo na Facebooku. My doporučujeme použít Facebook, protože ve spoustě případů budete moci přes komentáře pod videem komunikovat přímo s přednášejícím či zpovídaným,“ upřesnili organizátoři.

Město Otrokovice tento původně zlínský festival již třetím rokem podporuje. V roce 2019, kdy se ještě program uskutečnil v tradičním pojetí, Otrokovice navštívil známý cestovatel Ruda Švaříček, spisovatel Josef Formánek si v místní knihovně popovídal se čtenáři, cestovatel Mirek Náplava uvařil návštěvníkům šálek dobré kávy a společně s Petrem Horkým připomenuli stoleté výročí legendárního Miroslava Zikmunda.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x