Filharmonie Bohuslava Martinů zahraje pod širým nebem

foto: Filharmonie Bohuslava Martinů
ZLÍN – V pátek 3. června se Zlínem ponesou nejznámější melodie rodiny Straussů. Pod vedením šéfdirigenta Roberta Kružíka je zahraje Filharmonie Bohuslava Martinů, tentokrát na platformě 14ǀ15 Baťova institutu.

Již tradiční charitativní koncert s názvem Filharmonie pod širým nebem se letos uskuteční v pátek 3. června. Od 20:00 hodin budou moci příchozí vyslechnout nejznámější melodie rodiny Straussů. V programu nebude chybět Císařský valčík, Na krásném modrém Dunaji, Netopýr, Hlasy jara, Jockey-Polka, Carmen-Quadrilla, Pod hromy a blesky a mnoho dalších známých děl.

Koncert se tentokrát přesune na platformu 14ǀ15 Baťova institutu. Výtěžek potom poputuje na podporu Odlehčovací služby v pobytové formě Dotek Vizovice z.ú. a Pečovatelské služby a denního stacionáře Letokruhy Vsetín o.p.s.

Nesmíme ovšem zapomenout zmínit, že celá charitativní akce se koná pod záštitou radní pro oblast kultury a školství Zuzany Fišerové a statutární náměstkyně hejtmana zlínského kraje Hany Ančincové.

Už nyní si milovníci klasické hudby můžou zakoupit vstupenky v předprodeji, a to na recepci 14|15 Baťova institutu, nebo v pokladně Filharmonie Bohuslava Martinů v Kongresovém centru Zlín. Vstupné činí 250 korun, děti do 6 let si potom můžou slavné skladby vyslechnou zdarma. Nutno také dodat, že v případě nepříznivého počasí se akce přesune do již zmíněného Kongresového centra.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x