Filmový festival uvede komedii Mlčeti zlato. V hlavních rolích se představí moderátorská dvojice Jan Čenský a Dana Morávková

Foto: Zlín Film Festival
ZLÍN – Oblíbená moderátorská dvojice Zlín Film Festivalu Jan Čenský a Dana Morávková se během festivalových dní představí také v hlavních rolích francouzské komedie Mlčeti zlato, která je součástí letošního doprovodného programu. Představení se bude konat v pátek 2. června od 19:00 hodin ve Velkém sále Kongresového centra Zlín.

Komedie Erica Assouse v režii Antonína Procházky slibuje skvělé herecké výkony a spoustu zábavy. Hlavní postavy Gaspard a Clémence jsou ještě relativně mladí senioři s velmi slušným důchodem. Žijí v krásném bytě, a až na občasné drobné půtky, které jsou jen výrazem jejich temperamentu, je všechno, jak má být. Po jedné prudké hádce jejich syna se snachou však dochází i mezi manželským párem k výměně názorů, při níž na světlo vyplouvají dlouho pečlivě zasunutá tajemství…

Hra Mlčeti zlato byla krásná, už když jsme si ji poprvé přečetli. A to obsazení je opravdu půvabné. Máme dvě úžasné alternované snachy, dva úžasné syny, s Honzou Čenským se máme moc rádi… Co více si přát,“ svěřila se Dana Morávková. Ve vedlejších rolích by se měli představit Ivanka Korolová a Robert Hájek nebo alternující František Skopal.

Její herecký manžel zase vyzdvihuje komediální prvky a potvrzuje, že se publikum bude opravdu bavit. „Dnes už není mnoho důvodů, proč by se lidé mohli zasmát,“ dodal k tomu trochu vážněji představitel Gasparda Jan Čenský.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x