Florbalisté Otrokovic vydřeli proti Kladnu výhru 4:3. O finalistovi rozhodne pátý duel

Foto: Tomáš Brčko SportFoto
OTROKOVICE – Semifinále mezi Otrokovicemi a Kladnem rozhodne až pátý duel. Panteři po sobotní porážce zabrali a v neděli před domácím publikem Kanonýrům uštědřili porážku 4:3. Série se tak za stavu 2:2 na zápasy přesouvá znovu do Kladna, kde se v úterý rozhodne.

Kluci dnes hráli na hranici možností, nasazení a sebeobětování. Smekám před nimi klobouk a děkuju jim, že jsme tu sérii ještě protáhli a jedeme zase do Kladna. Jde o finále, takže to bude určitě drama,“ vyhlíží rozhodující duel trenér Otrokovic Lukáš Petřík.

Stejně jako v sobotu inkasovali Panteři jako první, za dvě a půl minuty ale kapitán Gál po souhře s Kopeckým srovnal. Také do druhé třetiny vstoupili lépe hosté, v její polovině ale Martin Ležatka zblízka opět srovnal. Vyloučení Tadeáše Chrousta pak potrestal Kubíček a poprvé v domácích semifinálových zápasech se Otrokovičtí ujali vedení, o které však těsně před odchodem do kabiny přišli.

Drama gradovalo v závěrečné třetině, na jejímž začátku se prosadil Červenka. Jeho trefa byla nakonec vítězná – Otrokovice nejdříve přečkaly bez úhony oslabení a pak i dlouhou power-play Kladna.

Oproti sobotě jsme dělali méně individuálních chyb. Podali jsme bojovný výkon a ukázali odhodlání vyhrát. Celou sérii se bavíme o tom, že to bude o detailech a o tom, kdo udělá víc chyb. Podobný zápas jako dnes očekáváme i v úterý,“ uvedl nejlepší otrokovický hráč utkání Tomáš Sovják.

Rozhodující pátý zápas startuje na Kladně v úterý 26. března v 19 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x