Fotbalisté Zlína mají první posilu. Z Michalovcí přichází stoper Jeřábek

Fotbalisty Zlína posílil zkušený obránce Michal Jeřábek. Foto: FC Trinity Zlín
ZLÍN – Fotbalisté Zlína hlásí první zimní posilu. Defenzivu FC Trinity vyztuží urostlý stoper Michal Jeřábek. Devětadvacetiletý obránce po konci ve slovenských Michalovcích se s ševci připravoval od středy a po odehraném sobotním přípravném utkání se Sigmou Olomouc, ve kterém herně přesvědčil, se dohodl v Baťově městě o smlouvě.

„Věřím, že Michal naváže na povedené výkony z podzimní části slovenské ligy a pomůže nám v jarní části zpevnit naše obranné řady,“ uvedl generální manažer FC Trinity Zlín Zdeněk Grygera.

Jeřábek patří mezi odchovance pražské Dukly, v české nejvyšší soutěži nastoupil do 141 duelů, v nichž si připsal šest vstřelených branek. V minulosti působil také v Teplicích a Jablonci.

Po půlročním exotickém angažmá v kazachstánském Aktobe zamířil na Slovensko, podzim strávil v Michalovcích, kde se stal oporou a týmu svými výkony pomohl ke klidnému středu tabulky.

Nyní už je ale ve Zlíně. V sobotním duelu proti Olomouci odehrál s kapitánskou páskou první poločas a přispěl k remíze 2:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x