Fotbalové hody pokračují. Napřed pohár, pak zase liga

Foto: FC Zlín
ZLÍN - Fotbalisté Zlína se zkraje jarní části sezóny opravdu nezastaví. Týdny jsou nabité fotbalem a bude to tak i nadále. Už ve středu míří na Letnou Liberec. Jak pěkné, před sedmi lety ševci soupeře rovněž ve čtvrtfinále poháru udolali a zadělali si na velký úspěch, když celou soutěž vyhráli. Mimochodem také tentokrát je už mezi nejlepší čtyřkou druholigová Opava. Tu v olomouckém finále Zlín porazil v roce 2017 1:0 a vydal se do Evropské ligy.

Zápas s Libercem o postup do pohárového semifinále slibuje ve středu od 17 hodin napínavou podívanou. Diváci samozřejmě velmi vítáni.

Pamětníkem tažení pohárem v sezóně 2016-17 je například zkušený útočník Zlína Vukadin Vukadinovič.

„Kdo by si nechtěl zopakovat ten báječný úspěch, uděláme pro to, co bude v našich silách,“ má jasno jeden z nejzkušenějších hráčů výběru trenéra Červenky.

O hodinu později začne v Edenu bitva dvou lídrů naší nejvyšší soutěže Slavie a Sparty. Jasné je, že se jeden z nich mezi čtyřku nejlepších nepodívá.

Nacvakaný program ovšem pohárovým čtvrtfinále samozřejmě nekončí.

Už v neděli od 15 hodin začne další očekávaný fotbalový bonbónek. K utkání 23. kola první ligy dorazí ostravský Baník, jistě jako vždy podporovaný spoustou fanoušků. Zlín body nutně potřebuje, jeho situace ve spodních patrech tabulky je pořád velmi prekérní.

V Plzni přes slušný výkon na sérii úspěchů hosté nenavázali, naopak bodově zabrala jak Karviná, tak také České Budějovice.

Dá se očekávat, že se už třeba v poháru dostane na některé poslední dobou méně vytížené hráče.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x