FOTOGALERIE: 2. den ZFF. Červený koberec přivítal slavné filmové osobnosti a do festivalové aleje přibyl další strom

foto: ZFF
ZLÍN - 62. ročník Zlín Film Festivalu je v plném proudu a do města se sjíždí slavné osobnosti českého filmu. Po červeném koberci se prošla Jitka Čvančarová, Václav Neužil i Eliška Balzerová. Dorazila také delegace k nové české pohádce. A do festivalové aleje přibyl další strom. Zasadila ho letošní Young Star.

Zlín Film Festival je v plném proudu a 62. ročník přilákal famózní hvězdy českého filmu. Dokazuje to také skutečnost, že se po červeném koberci prošly známé herecké ikony Jitka Čvančarová, Václav Neužil nebo Eliška Balzerová.

Právě Jitka Čvančarová letos zasedá v mezinárodní odborné porotě pro celovečerní film pro děti. A Václava Neužila budou moci návštěvníci doslova zhlédnout v neděli v letním kině. Promítat se totiž bude film Zátopek z minulého roku, kde si slavný herec zahrál hlavní roli, tedy zlínského běžce Emila Zátopka.

Ikonický červený koberec navštívila také delegace k nové české pohádce Tajemství staré bambitky 2. Novinku přijel představit režisér Ivo Macharáček a další členové tvůrčího týmu. Nechyběli samozřejmě ani představitelé pohádkových postav. Václav Noid Bárta se zhostil role podkoního Václava a také složil pro tento film hudbu. S fanoušky se pozdravila také Kamila Janovičová, představitelka královny Aničky.

Když na chvíli utečeme od červeného běhounu, jistě si povšimneme letošní Young Star Jana Nedbala. Právě on včera symbolicky zasadil další strom do festivalové aleje. Při tom mu ochotně asistoval také Roman Vojtek.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x