FOTOGALERIE: 5. den ZFF ve znamení hvězdných návštěv! Na festival přijel Vladimír Polívka, Arnošt Goldflam, Pavel Nový i Dominik Hašek

Foto: ZFF
ZLÍN – Samé známé tváře mohli návštěvníci Zlín Film Festivalu potkat v průběhu pátého festivalového dne. Po červeném koberci se prošli například herci Vladimír Polívka, Arnošt Goldflam, Pavel Nový a nechyběl ani legendární hokejový brankář Dominik Hašek!

V pondělí se to na zlínském filmovém festivalu jen hemžilo slavnými jmény, a to nejen těch z filmové branže, ale také ze světa sportu. O připravovaném filmu Děti Nagana přijel do hlavního města filmu besedovat Dominik Hašek za doprovodu režiséra filmu Dana Pátka a herce Toma Brentona.

Červený koberec přivítal festivalové hvězdy Arnošta Goldflama, Pavla Nového, Kristýnu Podzimkovou či Vladimíra Polívku, který byl rovněž hostem Vladimíra Korce ve festivalové kavárně.

V pondělí také začal program konference Děti bez hranic, pokračovala prezentace hnutí speciálních olympiád Speciální prolínání a své vítěze vyhlásila mezinárodní výtvarná soutěž pro děti se zrakovým postižením Radost tvořit. V parku Komenského se natáčel podcast o historii Zlína, na zámku vystoupil Filip Teller se svým stand-upem a letní kino po setmění uvedlo českou filmovou novinku Mimořádná událost.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x