Házenkářky Zlína získaly zvučnou posilu! Přichází reprezentantka Šustková

Reprezentantka Jana Šustková podepsala ve Zlíně smlouvu na dva roky. Foto: HC PSG Zlín
ZLÍN - Letošní sezona ještě neskončila, házenkářky Zlína ale před dalším soutěžním ročníkem získaly velkou posilu. Desátý tým MOL Ligy se dohodl s reprezentační spojkou Janou Šustkovou. Rodačka z Velké nad Veličkou přichází do Baťova města z angažmá v Polsku, s klubem podepsala dvouletou smlouvu.

Jsem moc rád, že jsme našli společnou řeč. Jana se chtěla vrátit domů a náš klub je k jejímu bydlišti nejblíže, i proto došlo k seriózní dohodě,“ uvedl předseda zlínské házené Radim Šimek.

Budujeme nový kádr a Jana bude patřit k jeho základním kamenům, pomůže nám posunout naši ženskou házenou do vyšší pater, kam kdysi dlouhodobě patřila,“ věří Šimek.

Pětadvacetiletá odchovankyně Velké nad Veličkou v Česku hrála za Veselí nad Moravou a Most, za sebou má angažmá v Maďarsku a v Polsku. Po letošní sezoně se vrací zpátky domů.

Mohla jsem zůstat v zahraničí. S agentkou jsem to řešila do poslední chvíle, ale už jsem se chtěla vrátit přímo domů. Pro mě byl Zlín jasná volna, protože když se chci vrátit přímo domů, nemám kam jinam jít. Bohužel Veselí nehraje MOL ligu a potom je ještě Olomouc nebo Ostrava, ale to je na denní dojíždění daleko, a takové podmínky, abych to absolvovala, by nikdo nesplnil,“ říká reprezentantka, která nyní laboruje se zraněním.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x