Házet kamení po autech se v Otrokovicích nevyplácí

Foto: Házet kamení po autech se v Otrokovicích nevyplácí. Autor: Archiv Zlin.cz
OTROKOVICE - S pouty na rukou nakonec skončil mladík, který po půlnoci v Otrokovicích házel kameny po projíždějícím autě. Řidič auta si tuto klukovinu nenechal líbit a tak přivolal městskou policii a sám se vydal dopadnout pachatele.

I když se mladík snažil skrýt v ulicích Baťova a zahradách domu, řidič vozu jej odhalil a navedl strážníky přesně k místu jeho úkrytu.

„Podezřelá osoba se schovala na pozemku jednoho z domů. Přivolaná hlídka na místě tuto osobu zadržela a z důvodu možného útěku ji pouty omezila na osobní svobodě. Zadržený uvedl, že po projíždějícím vozidle házel kamení pro zábavu a zároveň se doznal, že utekl z nápravného zařízení v Ostravě a je hledanou osobou. To následně potvrdila Policie ČR, která si případ převzala k dořešení,“ popsal zástupce ředitele Městské police Otrokovice Karel Koňařík.

Zajímavý konec jen potvrzuje, že i v takovýchto případech je dobré informovat městskou policii.

„Společnými silami můžeme situaci v ulicích zlepšit. Kapacita strážníků je vlivem řady úkonů prováděných během služby limitována, a proto jsou hlášení občanů důležitou součástí jejich práce,“ uzavřel Karel Koňařík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x