Hokejista Gago se po konci ve Vsetíně domluvil na angažmá v rodném Zlíně

Útočník Michal Gago se po čtyřech letech vrátil do rodného Zlína. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN – Hokejový Zlín hlásí jeden návrat. Dres Beranů bude znovu nosit odchovanec Michal Gago. Bývalý mládežnický reprezentant se vrátil do rodného města po čtyřech letech, které strávil v Chance lize a EBEL lize. Čtyřiadvacetiletý útočník se již zapojil do přípravy na ledě, fanouškům se představí ve čtvrtečním úvodním přípravném utkání proti Kometě Brno.

Michal je dravý hráč, což nám nyní zapadá do sestavy, umí podržet kotouč a nebojí se zakončit. V posledních letech ho brzdila zranění, ale minulá sezona ve Vsetíně se mu podařila. Navíc je to domácí hráč, odchovanec, na čemž chceme do budoucna opět stavět a hráčů v této generaci v sestavě moc nemáme,“ uvedl na klubovém webu zlínský trenér Rostislav Vlach.

Gago měl podepsanou smlouvu v zahraničí, ale kvůli finančním problémům klubu nakonec sešlo, takže se rychle domluvil ve Zlíně. „Jsem rád, že jsem tady,“ uvedl útočník hokejista, který bude v následující sezoně nosit dres číslo 64.

Čtyřiadvacetiletý útočník prošel ve Zlíně mládeží, v mateřském klubu si odbyl také premiéru v nejvyšší soutěži. V sezoně 2016/17 nastoupil v extralize ve 24 utkáních, ve kterých si připsal jednu branku a jednu asistenci.

Následně se prosazoval především v nižší Chance lize, kde hrál za Havířov, Přerov, Šumperk, Prostějov a v minulé sezoně Vsetín. Ročník 2019/2020 strávil ve Znojmě, jehož dres nosil v EBEL lize.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x