Hokejisté Vsetína doma zůstávají stoprocentní, na Lapači přemohli i Vrchlabí

Hokejisté Vsetína doma přehráli Vrchlabí 4:2. Foto: HC Vsetín
VSETÍN – Zvládli reprízu loňského čtvrtfinále play-off, na Lapači zaknihovali třetí domácí výhru. Vsetínští hokejisté doma přemohli i Vrchlabí, které i v pozměněné sestavě zdolali 4:2. Za domácí skórovali Kucharczyk, Březina, Půček a Vlach, porážku Severočechů mírnili Kaut s Matýsem.

„Byl to perfektní zápas za tři body. Přijel k nám kvalitní soupeř, hra se musela divákům líbit. Hrálo se nahoru dolů. My jsme se do zápasu dostávali trochu pomaleji, začátek nebyl úplně optimální. Hra se však postupně zlepšovala, podařilo se nám odskočit. Pak jsme si to zase zkomplikovali, když jsme ve třetí třetině inkasovali na rozdíl jediné branky. Ale byli jsme trpěliví, hráli poctivě dozadu. Přidali jsme na 4:2, hra se zklidnila. Zaslouženě jsme vyhráli,“ zhodnotil středeční duel asistent trenéra Vsetína Jan Srdínko, který pochválil i fanoušky.

„Je to obrovská podpora. Diváci byli úžasní. Hrozně si to s nimi užíváme. Budeme rád, když jich bude chodit čím dál víc. Snad to tak bude na všech zimních stadionech, aby kluci mohli i jinde zažívat atmosféru, jaká je tady na Lapači,“ dodal Srdínko.

Vsetín tak zůstává na domácím ledě neporažený. V sobotu se pokusí o první venkovní vítězství na ledě Litoměřic.

Hokejová Chance liga, 6. kolo

VHK ROBE VSETÍN – HC STADION VRCHLABÍ 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 17. Kucharczyk (Smetana), 27. D. Březina, 38. R. Půček (Štach, Klímek), 55. R. Vlach (Jonák, Klímek) – 25. T. Kaut (Mrňa, Pochobradský), 44. Matýs (D. Chalupa, Machač). Rozhodčí: Bejček, Micka – Měkýš, Blažek. Vyloučení: 6:4. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 2020. Střely na branku: 27:28. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 4:2.

Vsetín: Málek – Ondračka, Smetana, Štach, J. Jenáček, Hryciow, Š. Jenáček, Vosátko – Gago, Jonák, Majdan – Berger, R. Vlach, Apolenář – R. Půček, Kucharczyk, Klímek – Hořanský, D. Březina, Vítek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x