Hokejisté Vsetína se v přípravě utkají s Kometou, Nitrou či Vítkovicemi

Hokejisty Vsetína čekají v letní přípravě kvalitní soupeři. Foto: VHK Robe Vsetín
VSETÍN – Vsetínský hokejový tým už zná rozpis většiny přípravných zápasů před startem nového soutěžního ročníku 2024/2025. Obhájce prvoligového triumfu si v letním období střihne duely s extraligovými soupeři ze Slovenska a v závěru přípravy změří síly i s týmy tuzemské nejvyšší soutěže. Bezesporu velkým lákadlem budou zářijové generálky s Kometou Brno či ostravskými Vítkovicemi.

Další přípravná utkání jsou v jednání. Mělo by se jednat hlavně o duely mimo Lapač. Domácí zápasy máme již čtyři. Věříme, že jde o atraktivní soupeře a fanoušci si přijdou na své. Především souboje s extraligovými týmy nás před startem soutěže určitě velmi dobře připraví,“ sdělil k zápasům přípravy trenér VHK Robe Vsetín Luboš Rob.

Trenéři si již v loňské přípravě pochvalovali konfrontace se slovenskými soupeři působícími v tamní nejvyšší soutěži. Po loňské zkušenosti se tak Vsetín znovu střetne se Zvolenem a novým soupeřem budou i Nové Zámky, odkud na Vsetín zamířil útočník Radek Prokeš.

V rámci venkovních duelů je zatím domluven jeden přípravný zápas ve slovenské Nitře,“ informoval Vsetín na svém klubovém webu.

Fanoušci Valachů se mohou těšit i na konfrontace s českými soupeři hrající Tipsport extraligu.

Atraktivní duel se chystá na začátku září, kdy už Vsetín v pokročilé fázi přípravy prověří brněnská Kometa, po šesti letech se pak na Lapači představí také Vítkovice,“ dodali zástupci klubu.

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY VHK ROBE VSETÍN

  • 13. 8. Vsetín – Zvolen 18:00
  • 22. 8. Vsetín – Nové Zámky 18:00
  • 27. 8. Nitra – Vsetín
  • 3. 9. Vsetín – Kometa Brno 18:00
  • 10. 9. Vsetín – Vítkovice 18:00
×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x