Hokejoví Berani představili nové dresy na přípravné utkání. Jsou na nich zvířata ze zlínské zoo

Speciální dresy v průběhu sobotního dopoledne v Nákupním centrum Čepkov představil zkušený útočník Antonín Honejsek. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN – Hokejisté Zlína navléknou v letních přípravných zápasech speciální sady dresů. V rámci dlouhodobého projektu Berani srdcem i v letošním roce podpoří organizaci, která je důležitá pro zlínskou komunitu, tentokrát ZOO Lešná.

„Sada na přípravná utkání může být více hravá než u klasické sezonní sady, což tyhle dresy splňují. Zároveň jejich aukce pomůže dobré věci, protože výtěžek věnujeme na podporu skvělé organizaci,“ uvedl marketingový manažer zlínského hokejového klubu Libor Kožík.

Berani v létě vystřídají dvě sady dresů. Kromě žluté i tradiční modrou. „Specialitou je, že klubový Beran se přesune na pozici na prsa a dominantní pozici přenechá zvířatům, která jsou spojená se zlínskou ZOO. Jde o kiwi, surikatu a slona, ke kterým přibyl i jaguár. Vždy polovina týmu bude hrát s jedním zvířetem. Doladěné jsou i další drobnosti, jako je tráva na spodním lemu, ke které nás inspirovaly webové stránky ZOO,“ líčí Kožík.

Berani ve zmiňovaných dresech odehrají sedm přípravných utkáních a jeden duel v rámci Chance ligy. Zápas je na programu 28. září a bude věnovaný spolupráci se ZOO Zlín-Lešná.

Speciální dresy v průběhu sobotního dopoledne v Nákupním centrum Čepkov představil zkušený útočník Antonín Honejsek. Na Čepkově se zároveň do neděle 17. července koná výstava Síně slávy zlínského hokeje, kde fanoušci můžou vidět 98 jedinečných dresů z historie zdejšího hokeje.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x