Hokejový turnaj dětí Sev.en Hockey Cup míří do Zlína

Foto: archiv Sev.en Hockey Cup
ZLÍN - Po Litvínově a Pardubicích přichází řada na Zlín. Zimní stadion Luďka Čajky se v sobotu 26. února stane dějištěm třetího turnaje série Sev.en Hockey Cup – jde o čtyřdílný pohár pro hráče třetích a čtvrtých tříd (ročníky 2013 a 2012). První zápasy jsou na programu od 11:45.

Série turnajů Sev.en Hockey Cup se koná už podruhé. Zatímco první ročník byl určen deváťákům, tentokrát spolu poměřují síly mladší hokejisté. Kromě Beranů se poháru účastní ještě Litvínov, Pardubice a Kladno, přičemž každý z klubů organizuje během sezony jeden turnaj. Ten zlínský je třetím v pořadí.


Děti v tomto věku ještě nehrají hokej na celém hřišti, ale v jedné útočné třetině tzv. na šířku. Na ledové ploše tak budou hrát zároveň třeťáci i čtvrťáci, každý z výběrů na opačné straně kluziště. Prvním zápasem sobotního programu bude duel mladých Beranů proti vrstevníkům z Litvínova, který začne krátce před polednem.


Partnerem a iniciátorem poháru Sev.en Hockey Cup je energetická skupina Sev.en, která je zároveň partnerem zapojených klubů. „Turnaje Sev.en Hockey Cup jsou vyvrcholením naší dlouholeté spolupráce. Jsou to skvěle připravené akce, při kterých naše mládežnické týmy mohou změřit síly proti vzdálenějším klubům naší republiky. Jsme rádi, že díky této spolupráci můžeme dále rozvíjet mládežnický hokej nejen ve Zlíně, ale napříč celou republikou,“ těší manažera mládeže Tomáše Valáška.


Program turnaje ve Zlíně (ZS Luďka Čajky, sobota 26. února)

11:45 – Zlín vs. Litvínov
12:45 – slavnostní zahájení
13:15 – Pardubice vs. Kladno
14:15 – Litvínov vs. Pardubice
15:30 – Kladno vs. Zlín
16:30 – Kladno vs. Litvínov
17:45 – Zlín vs. Pardubice
18:45 – slavnostní zakončení

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x