Holky taky…hrají o záchranu. Přijďte je podpořit na zlínskou Vršavu

Foto: Trinity Zlín
ZLÍN - Minule si hodně pomohly, zlínské fotbalistky vyhrály na pražském Proseku nad FC Praha 4:1. A tak teď mohou směle hledět k záchraně druhé nejvyšší soutěže, v níž jsou učenlivým nováčkem. Nadstavba jde do plného proudu, v neděli od 14.00 čeká na Vršavě v areálu pojmenovaném po trenéru Vlastislavu Marečkovi Olomouc.

Zápas má velikou důležitost, Zlín je sedmý, Hanačky zatím o dva body za ním na samém sestupovém dně tabulky. V Praze se Zlíňankám stoprocentně dařilo střelecky. Měly téměř absolutní produktivitu.

„Zápas byl daleko vyrovnanější, než naznačuje výsledek. Cením si obrovské bojovnosti holek, tohle je cesta k záchraně,“ vrací se k výhře trenérka Pavla Červenková.

S Olomoucí se zatím zlínský nováček utkal dvakrát. V Olomouci dokázal vyhrát 4:2, ale doma podlehl 1:4. Takže je třeba „přepsat dějiny“. Výhra by byla hodně sladká, prohra jako šťovík.

Ještě perlička z minulého týdne. Zatímco zlínský tým slavil cennou výhru mezi proseckými paneláky, Míša Matlachová, úspěšná brankářka, svištěla po dálnici do Prušánek, přímo do tamní kuželny. Unikátní sportovní obojživelnice se tam následně ozdobila juniorským mistrovským titulem mezi nejlepšími českými kuželkářkami!!!

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x