Hraje se o vše. Ševci hostí klokany

Foto: TK Zlín
ZLÍN - Neděle 17.00. Zlínská Letná. FC Zlín - Bohemians 1905. Byl by to běžný ligový zápas, kdyby se zlínský tým nenacházel na poslední, tedy sestupové příčce nejvyšší soutěže. Klokani mají pohodičku, a to až takovou, že neohroženi ani baráží, dovolili si prohrát naposledy ve čtvrtek v Ďolíčku se zachraňující se Karvinou. Nad výsledkem někdo kroutí hlavou, mimo jiné třeba nad "samogólem" pražského brankáře Reichla, ale ať tak či onak, už jde o minulost. A teď jde Zlínu o vše.

Následníci pánů Panenky, Dobiaše, Bičovského a dalších hvězd jedou do Zlína zdánlivě na výlet. Což ale nejspíš nebude pravda. Dostali se po ostudě ve druhé půli proti Karviné pod palbu vlastního náročného trenéra Jaroslava Veselého.

„To je poprvé, co jsem se za výkon svého týmu styděl,“ pravil bez příkras…

Zlín tentokrát musí vyhrát.

„Máme to pořád ve svých nohách a hlavách, když uhrajeme ze zbývajících dvou utkání plný počet bodů, přímo spadnout nemůžeme, musíme prodat veškeré zkušenosti, bojovat až do konce jeden za druhého,“ vyzývá sebe i spoluhráče střelec gólu naděje ve čtvrtečním utkání s Českými Budějovicemi, zlínský útočník Filip Žák.

„Jednoduše podáme perfektní výkony, musíme být úspěšní čtyřikrát, ne jen dvakrát, „ otevírá vrátka baráže zlínský generální manažer Zdeněk Grygera.

Na Letné se začíná úvodním hvizdem v 17.00, už dvě hodin předtím se otevře areál a nabídne ve fanzóně mnoho nejen fotbalových atraktivit pro celé rodiny. Vstupné na stadion včetně tohoto bonusu: padesát českých.

--> --> --> --> -->