Hrozivě vypadající nehoda na Kroměřížsku si vyžádala tři zraněné

Foto: Policie ČR
KROMĚŘÍŽSKO - Na silnici II/432 na Kroměřížsku nedaleko obce Chvalnov-Lísky došlo v neděli před polednem k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Havárie si vyžádala tři zraněné. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Dvaačtyřicetiletý řidič vozidla Hyundai jedoucí od Zástřizel na Cetechovice vjel zeširoka do levotočivé zatáčky, čímž došlo ke kontaktu se svodidly při jeho pravé straně. Vlivem nárazu se dostal do protisměru, kde již střetu nedokázal zabránit ani řidič protijedoucího vozidla Škoda Octavia, který cestoval se spolujezdcem.

„Všichni tři účastníci nehody utrpěli zranění, se kterými byli převezeni do nejbližších nemocnic k ošetření,“ informoval policejní mluvčí Radomír Šiška.

Hasiči následně zajistili místo nehody a provedli protipožární zabezpečení obou vozů. „Po zadokumentování nehody policií byly vraky naloženy na odtahové služby, a byl proveden úklid komunikace, aby mohl být obnoven bezpečný a plynulý provoz,“ uvedli krajští hasiči na svém Facebooku.

Předběžná škoda na vozidlech dosáhla 400 tisíc korun. Alkohol byl u řidičů dechovou zkouškou vyloučen.

Dopravní policisté nehodu nadále šetří,“ dodal Šiška.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x