Hulvát snědl maso z cizího talíře a překvapené ženě řekl, že je „socka“

Ilustrační foto: archiv zlin.cz
ZLÍN – Pravidla bontónu nejspíš nic neříkají devětačtyřicetiletému muži ze Zlína, který v pátek 23. prosince nevhodně obtěžoval lidi kolem sebe. Následně vyšlo najevo, že mu v organismu koluje na 2,7 promile alkoholu.

Den před Štědrým dnem přijala Městská policie Zlín oznámení o konfliktu mezi podnapilým mužem a pracovníkem ostrahy, k němuž došlo v jednom z nákupních center několik minut před sedmou hodinou večer. Na místo tak okamžitě zamířila nejbližší motorizovaná hlídka.

Následně bylo zjištěno, že dotyčný, jemuž v organizmu kolovalo na 2,7 promile alkoholu, vyvolával v důsledku opilosti zbytečné konflikty s lidmi kolem sebe,“ přiblížil situaci zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Během řešení jeho agresivního chování se k hlídce dokonce přihlásila žena, která si zakoupila pokrm v provozovně zdejšího bistra, a strážníkům řekla, že dotyčný k ní přistoupil a přímo z talíře jí sebral maso, které poté snědl.

Když se proti takovému hulvátskému jednání ohradila, dozvěděla se z úst opilcových, že je prý poněkud paradoxně „socka“,“ pokračoval Pavel Janík.

Protože agresivní chování podnapilého muže zcela nepochybně překročilo psaná i napsaná pravidla společenského chování, bude mít dohru před správním orgánem.

Zde mu hrozí za přestupek proti občanskému soužití pokuta až do výše 20 000 korun,“ zakončil Janík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x