Hurá na fotbal. Zlíňané se těší na nejmenší fandy

Konec prázdnin oslaví malí fotbalisté na Letné. Foto: Trinity Zlín
ZLÍN - Dobrý nápad. Zápas 6. kola Fortuna ligy bude mít ve Zlíně poněkud netradiční a slavnostní ráz. Před utkáním domácího Trinity s Pardubicemi si na své přijdou především malí příznivci. Potom snad od půl šesté nejen oni, ale i jejich rodiče a prarodiče, Zlín potřebuje hodně nutně první ligovou výhru. Vše se začne odvíjet už dvě hodiny před prvním hvizdem pana rozhodčího.

„Rozhodli jsme se, že poslední srpnové kolo bude ve Zlíně patřit nejmenším fanouškům. Škola buší na dveře, tohle je šance na originální zakončení prázdnin,“ nabízí a popisuje bohatou zábavní zónu a četné atrakce u tribuny Jih mluvčí klubu Zuzana Molková.

Na místě bude mimo jiné i mobilní fanshop, všichni do žlutomodré.

Zábavy bude dost a dost. Na dalším místě u vstupu na stadion malování na obličej, soutěže o vstupenky do kina a jako bonus taky popcorn.

„Tentokrát toho ale bude během fotbalového odpoledne ještě více. Připravena je třeba školní výbava v naší speciální fotbalové edici. Další soutěže před zápasem i na tribunách, ale ve spolupráci s fotbalovou akademií přímo na hřišti o poločasové přestávce,“ potvrzuje Zuzana Molková širokou škálu zábavy i poučení pro malé fotbalové příznivce.

Takže jde loučení s prázdninami, jak má být.

Děti do 15 let mají vstup zdarma, je však nutno vyzvednout si vstupenku v pokladně stadionu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x