Jak zpříjemnit Vánoce němým tvářím? Studenti UTB pořádají v útulku na Vršavě speciální akci

Foto: Němá tvář
ZLÍN – Příjemně strávené odpoledne, ale především podpora zvířat v nouzi. To je cílem akce Vánoce v útulku, kterou v rámci projektu Němá tvář chystají studenti Univerzity Tomáše Bati v sobotu 2. prosince v útulku na zlínské Vršavě.

V pořadí 16. ročník benefičního projektu Němá tvář pořádaný studenty v rámci předmětu Projekty neziskových organizací se bude jako už tradičně konat pod záštitou Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Hlavní myšlenkou a motivací je podpora Útulku pro zvířata v nouzi Zlín Vršava. Studenti tak chtějí dokázat, že i němé tváře si zaslouží lásku a péči – třeba právě prostřednictvím akce Vánoce v útulku,“ uvedla manažerka projektu Němá tvář Barbora Bartůnková.

Všichni účastníci akce se mohou těšit na odpoledne plné zábavy. Budou zde na ně čekat například kreativní dílničky, hudební vystoupení a spousta dobrého občerstvení, ale především to bude možnost prožití předvánoční atmosféry společně se svými nejbližšími a zvířátky v útulku.

,,Za celý tým projektu Němá tvář se už nemohu dočkat, až se opět všichni sejdeme
a společnými činy pomůžeme našim čtyřnohým kamarádům, jako tomu bylo i v předešlých ročnících akce Vánoce v útulku,“
pokračovala Bartůnková.

Vánoce v útulku představují jedinečnou příležitost, kde se společně spojit a v předvánočním čase udělat radost nejen blízkým osobám a rodině, ale i zvířatům v nouzi. „Věříme, že společně rozzáříme oči našich zvířecích kamarádů,“ dodala Barbora Bartůnková.

Vánoce v útulku se uskuteční 2. prosince od 14 do 18 hodin v Útulku pro zvířata v nouzi Zlín Vršava.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x