Jako obvykle. O všechno. Zlín hraje s Vyškovem o udržení v lize

Foto: Trinity Zlín
ZLÍN - Neděle 4. června. Hodně zajímavý den pro zlínský fotbal. Buď a nebo. Na drnovickém stadionu, který mimochodem pamatuje evropský pohár UEFA, kdy tu domácí bojovali proti týmu München 1860, se představí v neděli tým Trinity Zlín. Žádný lehký zápas. Pro oba.

Zajímavé je, že bude duel sledovaný napříč Evropou. Ivan Kytka dlouhou dobu působí coby znalec britského fotbalu v Londýně.

„I tady se zápas sleduje, nemyslete, spousta lidí ze Zlínska tu pracuje, v době chytrých telefonů to bude v neděli od sedmnácti hodin pořádný šrumec. Většina fandí Zlínu, určitě se budu dívat, v televizi na internetu mi to zapnou v nedalekém pubu, jeden zápas tu vyjde na 2.60 libry, velmi rád zaplatím a budu fandit ševcům,“ říká bývalý výborný fotbalista.

Otec ne tak dávno tenisové hvězdy Jiřího Nováka, bývalý brankář fotbalového Zlína Jiří Novák starší, vidí věci takto: „V prvním utkání mne Vyškov velmi mile překvapil, hrál výborně, ale Zlín využil zkušeností, Takže za mne 50:50.“

Každý se těší, tak má být, výkop je na drnovickém stadionu v neděli v 17 hodin.

Znalcem fotbalu, aktivním, je také reportér TV Prima Robert Heč.

„Vyhrajeme 2:1, zápas budu sledovat, ale ne na stadionu, budu mít za sebou 21 kilometrů festivalového půlmaratonu,“ má jasno Robert Heč.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x