Jakub Jugas a kamarádi: přijďte na Vánoce pomáhat

Foto: Facebook Jakuba Jugase
OTROKOVICE - K Vánocům na jihu Čech patří kuba, tedy tradiční pokrm z krup nebo pohanky. A ke svátkům v Otrokovicích zase Kuba neboli Jakub Jugas a jeho dobré srdce.

Otrokovický rodák s partou kamarádů totiž i letos chystá pěknou benefiční akci. Hned 25. prosince se bude hrát v areálu Na Baťově fotbalový zápas mezi výběrem kraje vedeným současnou oporou Jablonce Jakubem Jugasem a SK Baťov 1930.

Zase půjde o pomoc dobré věci.

Kubo, ale liga ještě nekončí…

Jasně, ještě musíme s Jabloncem potvrdit dobrý podzim v Mladé Boleslavi, ale najde se i čas myslet na dobrou věc a vánoční atmosféru.

Loni jste díky partnerům, vstupnému, programům i darům pomohli malé nemocné Valentince i Nadaci Šance, vybrali jste krásných 100 000 korun. Jak to bude letos?

Je to nová výzva, věřím, že budeme zase úspěšní, tentokrát půjde o pomoc rodině předčasně narozených trojčátek, holčiček Hráčkových z Kunovic. Další část peněz má pomoci Nadaci Debra, která pomáhá dětem s vzácným onemocněním takzvaných motýlích křídel a pomoci chceme i Dětskému oddělení nemocnice v Uherském Hradišti.

Ten, kdo si odskočí od stromečku a přispěje, bude čekat mimo jiné známé tváře. Kdo už slíbil účast?

Tak třeba asistent trenéra reprezentace Jiří Chytrý, jinak spousta známých tváří Michal a Lukáš Sadílkovi, Marek Havlík, Libor Holík, Stanislav Dostál, Martin Doležal, Tomáš Poznar, Zdeněk Konečník, Lukáš Železník a moře dalších kluků z první i druhé ligy. Vyjmenovat všechny nemůžu, už teď jim děkuji stejně jako klukům z SK Baťov.

Velice lákavě letos vypadá tombola…

To tedy opravdu ano. Ve hře bude podepsaná čepice trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského, rukavice brankáře Ondřeje Koláře, dresy Alexe Krále, Vládi Daridy, Marka Matějovského, kopačky Jana Sýkory a je toho opravdu mnohem víc třeba podepsaný dres Petra Jiráčka. Každý kdo přijde, přispěje na dobrou věc a může si odnést nejen skvělé zážitky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x