Jaro přináší tradiční soutěž Rozkvetlé město

Foto: MěÚ Zlín
ZLÍN – S příchodem jara začíná všechno kvést a zahrádky se vybarvují do všech barev duhy. Pro všechny milovníky zeleně tak město Zlín vyhlašuje už 27. ročník soutěže Rozkvetlé město. Tentokrát s podtitulem Jaro v zahradě.

Soutěž, kterou už tradičně město Zlín vyhlašuje, je určena pro všechny místní milovníky květinové výsadby. Mohou se do ní přihlásit všichni, kdo pečují o své zahrádky, předzahrádky, okna, balkony nebo terasy. S koncem zimy nese 27. ročník příhodný podtitul – Jaro v zahradě.

Soutěž není rozdělená do kategorií a zájemci se mohou přihlašovat až do 10. dubna. Na všechny, kdo se zapojí do boje o nejkrásnější a nejrozkvetlejší zeleň potom navíc čeká malý dárek.

A jak se tedy přihlásit? Možností je několik. Ta první je prostřednictvím kupónu v Magazínu Zlín, který je třeba přinést na informační středisko na radnici. Dále je možné se přihlásit na telefonním čísle 577 630 363. A elektronicky mohou zájemci o soutěžní klání vyplnit formulář na internetových stránkách města, nebo se přihlásit na emailu kristynakralova@zlin.eu.

--> --> --> --> -->