Jenom bod pro Zlín. Nebo pro Hradec? Výsledek 2:2 asi příliš netěší nikoho

Ševci proti Hradci dvakrát vedli, nakonec se musí spokojit s bodem. Foto: Trinity Zlín
ZLÍN - Rušný fotbal, dvakrát vedení domácích, jejich neuznaný gól, ale také tutovka Hradce Králové v samém závěru. Kdo tedy získal v utkání 23. kola Fortuna ligy bod za remízu 2:2? Pro domácí bojující o záchranu může mít svou cenu. I když...

Už brzy po začátku v 5. minutě připravil Hrubý míč Čanturišvilimu. Věčný smolař uplynulých sezón – tyče branky početných hostujících týmů by mohly vyprávět – měl tentokrát kus štěstí. Jeho ránu totiž srazila hostující obrana mimo dosah brankáře Reichla.

Ve 35. minutě zřejmě klíčový moment utkání. Vukadinovič běžel sám na hostujícího gólmana, posunul ještě do lepší příležitosti Slončíkovi. Jenže tomu nakonec sebral premiérovou gólovou radost VAR. Mladík byl podle všeho v ofsajdovém postavení a jeho branka neplatila.

Hosté byli kombinačně hodně zdatní a převahu přetavili ve vyrovnání. Ve 38. minutě se skvěle orientoval Koubek a hlavou vyrovnal.

Kvůli častému „vaření“ VARu se nastavovalo šest minut. Chvilinku před jejich vypršením Kozák v těžké pozici zužitkoval Vukadinovičův centr a bylo veselo. Odrazem od tyče domácí vedli 2:1.

Hosté se ale bodu dočkali, střídající Vašulín parádní hlavičkou nedal v 72. minutě Rakovanovi žádnou šanci, jeho gól byl tečkou za bojovným zápasem, ovšem hosté mohli i vyhrát. První ránu Smrže zachránil v nastavení Hlinka, dorážka Koubka pak naštěstí pro zkřehlou Letnou a dvě tisícovky fandů letěla nad…

FC Trinity Zlín – FK Hradec Králové 2:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x