Jméno Aneta Janovská si v létě zapamatuje spousta dětí. Září jako animátorka nejen na Slovácku

Aneta Janovská je nová děti bavící animátorka ze Slovácka. Foto: CHABI production
SLOVÁCKO - Pokud jste ještě nezaznamenali jméno Aneta Janovská, tak věřte, že o této studentce staroměstského gymnázia ještě uslyšíte. Nemá ještě ani osmnáct let a skvěle baví děti napříč republikou. V červnu to například bylo v domácím kraji na dětském dnu v Kněždubu, ale premiérově se také představila i na dětském festivalu v Týnu nad Vltavou.

„Když jsem si u Chabičovských našla brigádu jako malovačka na obličej, netušila jsem, jak moc mne práce s dětmi bude bavit a protože tam byla skvělá inspirace a oni rádi kohokoli podpoří, realizace mého vlastního projektu pro děti byla jen logickým a přirozeným dalším krokem,“ uvedla Aneta.

Standardní animační program Anetky Janovské se jmenuje „vzhůru do oblak“ a představuje více než 2 hodiny soutěžení, speciální pohádkový kvíz, ale i tanečky s Anetkou na nejznámější dětské hity. Jelikož tato slečna ze slováckého Starého Města má nepochybně velký progres, nejen, že jde o pohlednou slečnu v originálním kostýmu, ale prakticky denně svou show chce posouvat, tak již nyní je očekávatelným dalším krokem, že aktuálně užívanou reprodukovanou hudbu brzy nahradí vlastními písničkami pro děti, které také budou dětmi zpívány.

„Jde o to, že jestli se chci dostat na festivaly jako Pája Chabičovský, jestli nechci tančit a pouštět běžně dostupnou reprodukovanou hudbu, musím chtít být jedinečná a právě zpívání vlastních písniček je další logický krok,“ dodala mladá animátorka.

Nejbližší vystoupení Anety Janovské si děti budou moci užít, a to už v úterý 12. července na Smraďavce, v Lázních Leopoldov. Šikovná animátorka na Smraďavku zavítá i 18. 8., kdy dětem letní prázdniny také oživí hlasový imitátor Martin Směřička neboi Víla Veseluška, která prázdninové tamní skotačení ukončí a to v úterý 30. srpna.

„Smraďavka je výzva, jednak proto, že se tam s dětmi pracuje déle, než na běžném vystoupení, ale i proto, že tam budu hned 2 x po sobě, fakt nechápu, jak tam Pája Chabičovský může být tolik let a tak často,“ říká s úsměvem talentovaná Aneta.

A že Chabičovský svou práci dělá dobře, tak je nepochybně znát i z návštěvností na jeho vystoupeních, včetně Smraďavky, která je Chabičovského sdrcovkou. Tak doufejme, že letos počasí bude přát a že další vycházející hvězdičce právě z Chabičovského talentové líhně se bude dařit.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x