Koupaliště v Otrokovicích se otevře v závislosti na počasí

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - Ministerstvo zdravotnictví v rámci rozvolňování opatření povolilo od 8. června až 500 osob na veřejných koupalištích. Jakmile to počasí umožní, brány Městského koupaliště Otrokovice budou veřejnosti otevřeny, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

„Souběžně s vývojem počasí také sledujeme vývoj opatření a pokynů vydávaných Ministerstvem zdravotnictví. Ačkoliv  bude od 8. června povoleno na koupalištích až 500 návštěvníků, tak je pro je pro nás i pro veřejnost tento počet limitující, podobně jako celá řada dalších hygienických podmínek, které se v čase mění,“ vysvětlil Tomáš Morys, jednatel společnosti, která spravuje městské koupaliště.

S ohledem na předpověď počasí nelze  předpokládat, že by mohlo být koupaliště v Otrokovicích otevřeno veřejnosti dříve než v druhé polovině příštího týdne. „Konkrétní datum otevření sdělíme prostřednictvím webových stránek města a městského Facebooku. S informací o otevření také veřejnosti sdělíme aktuálně platná pravidla pro návštěvníky koupaliště,“ ubezpečil Morys.

Ceny vstupného na koupaliště a ROŠ pak zůstávají stejné jako loni. Základní celodenní vstupné na koupaliště je pro dospělé za 60 korun a pro děti od šesti do 15 let pak 20 korun, rozhodla tak Rada města Otrokovice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x