Křižovatka pod Pohořelicemi bude přibližně pět měsíců uzavřena

Foto: ŘSZK
POHOŘELICE - Výstavba jihovýchodního obchvatu Otrokovic s sebou přináší další plánované dopravní omezení. Od 1. června do poloviny listopadu 2020 bude uzavřena křižovatka v Pohořelicích. O dopravních omezeních informovala server Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Zároveň bude uzavřena i komunikace vedoucí k farmě v Kvítkovicích. Informaci obdrželo město Otrokovice od zhotovitele stavby společnosti Eurovia.

„Povolení k uzavírce bude vydáno od 1. června, ale s největší pravděpodobností k fyzickému uzavření dojde až 14. června. V tuto chvíli nelze ještě konkrétní datum sdělit,“ uvedla vedoucí odboru dopravně-správního Renáta Krystyníková.

Pohořelickou křižovatkou projíždí autobus, který o víkendu jede ke hřbitovu. Jelikož bude křižovatka neprůjezdná, bude stanovena náhradní trasa. Zastávka Napajedelská nebude obsloužena a nově bude autobus zastavovat na ulici Zlínská.

Vozidla mířící do areálu farmy (plemenářských služeb) a na skládku, budou muset najíždět od Zlína (od Makra) a dále po nově vybudované obslužné komunikaci podél D55. Řidiči mířící na hřbitov budou muset najíždět přes ulici K. H. Máchy.

Zároveň stále zůstává uzavřena silnice z Kvítkovic k Makru. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x