Křižovatka pod Pohořelicemi bude uzavřena

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - Otrokovická radnice obdržela od Ředitelství silnic a dálnic ČR zpřesňující informace o uzavření křižovatky pod Pohořelicemi. K uzavírce dojde 19. června, a s tímto dopravním omezením musejí počítat řidiči až do poloviny letošního listopadu, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Zároveň dojde k uzavření komunikace vedoucí k farmě v otrokovické části Kvítkovice. Tato nezbytná opatření byla přijata v souvislosti s výstavbou jihovýchodního obchvatu Otrokovic.

„Pohořelickou křižovatkou projíždí autobus, který o víkendu jede ke hřbitovu. Jelikož bude křižovatka neprůjezdná, bude stanovena náhradní trasa. Zastávka Napajedelská nebude obsloužena a nově bude autobus zastavovat v ulici Zlínská,“ upřesnila Stehlíková.

Vozidla mířící do areálu farmy (plemenářských služeb) a na skládku budou muset najíždět od Zlína (od Makra) a dále po nově vybudované obslužné komunikaci podél D55. Řidiči mířící na hřbitov budou muset najíždět přes ulici K. H. Máchy. Jak dále Stehlíková připomenula, zároveň stále zůstává uzavřena silnice z Kvítkovic k Makru.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x