Ligová nadstavba je tu. Zlín doma s Jabloncem, Slovácko do Plzně

Foto: FC Trinity Zlín
ZLÍN, UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Už je to tady, začíná nadstavba nejvyšší fotbalové soutěže. Týmy našeho regionu mají poněkud rozdílné úkoly. V sobotu míří Slovácko na hřiště plzeňské Viktorie a úspěšným výsledkem udrží reálnou naději na čtvrté místo. Což by po pětatřiceti kolech znamenalo účast v kvalifikačních bojích o opáčko Konferenční ligy.

Plzeň je pořád velmi kvalitní soupeř, což velmi dobře ví její bývalý hráč, útočník Slovácka Ondřej Mihálik.

„Máme pořád velkou motivaci, v tomto utkání možná o fous větší speciálně pro mne, Plzeň znám, těším se na plný stadion, body by měly velkou cenu,“ říká útočník.

Zlín se motivuje také, hráči mají denně na očích krásný, dá se říci umělecký výtvor, který by jim měl pokaždé při vstupu na trávník dodat sil. A ty teď budou po fyzické, ale i mentální stránce hodně potřebovat.

Fotbal ve městě je co se první ligy týče v napínavé situaci, Jablonec je neoblíbený soupeř, o to více se čeká na úspěšný výsledek.

„Jsem si jistý, že se nám podaří potvrdit výborný výkon z Mladé Boleslavi a doma získáme tři veledůležité body, které potřebujeme,“ vzkázal k utkání, které začíná na Letné ve Zlíně v sobotu v 15:00, trenér Pavel Vrba.

Vstupné je věru lidové, na fotbal se jde za 10 korun, přesně tolik stojí vstupenka.

To v Plzni, kde se hraje v sobotu v 18:00, vyjde duel se Slováckem jednorázově „poněkud“ dráž. Klubový web informuje o I. kategorii za 490 korun českých, klubová sedadla vyjdou na dvakrát tolik.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x