Luhačovice na vrcholu léta. Spokojenost vládne na více stranách

Foto: zlin.cz
LUHAČOVICE - Lidí jako máku, tak nějak se to říká. Na Luhačovice to ve třetí dekádě druhého prázdninového měsíce opravdu sedí. Sezóna ale zdaleka nekončí, spokojenost klientů lázní, stejně jako dalších návštěvníků města je znát. Atmosféra příjemná, vládne pohoda. Pro příklady nemusíme chodit daleko.

„My jsme s manželkou do Luhačovic prostě zamilovaní, není to určitě žádné tajemství, ale my sem jezdíme za odpočinkem třeba osmkrát ročně. V každém ročním období, v létě nejčastěji, naposledy jsme se ubytovali v lázeňském hotelu Jurkovič. Byli jsme jako vždy spokojeni,“ hodnotí několikadenní pobyt Milan Hájek, manažer společnosti z poměrně vzdáleného Nového Města na Moravě.

Ještě dál to měli Pražané, manželé Grombířovi. „Opravdová paráda, bydlíme v Alexandrii, vybrali jsme si v pobytovém balíčku také několik procedur. My tu zase tak častými hosty nejsme, ale určitě doporučíme kamarádům v hlavním městě,“ říká otec rodiny Pavel.

„Já jsem stihla i pěkné divadelní představení, bylo to moc fajn. Zdejší Lázeňské divadlo má prostě něco do sebe. Jsou tu krásné procházky, hodně květů, zeleně, to mám moc ráda,“ potvrzuje dobrou volbu na letní dovolenou paní Růžena.

„My jsme se do Luhačovic vydali s naší právě roční dcerkou. Strávili jsme tu opravdu moc hezké odpoledne,“ přidává se za mladší generaci Marek Němec z Kyjova.

Obchodní manažer Lázní Luhačovice a.s. Dalibor Chrastina připomíná, že zájem veřejnosti velmi těší.

„Velkou radost nám dělá zájem turistů například o nově otevřené Sluneční lázně, to je teď jeden z hlavních taháků. Když si vzpomenu, jak těžké časy jsme zažívali v letech 2020 a 2021 v covidové době, tak je tohle rajská hudba. Sezóna v největších moravských lázních zdaleka nekončí. Jsme v plných přípravách na Dny slovenské kultury, ty se konají zkraje září, bude to jako každý rok moc pěkná akce a stejně tak se těšíme také na tradiční už jedenáctý ročník souvisejícího tenisového turnaje osobností,“ vyhlíží dny příští Dalibor Chrastina.

Zobrazit fotogalerii >>

--> --> --> --> -->