Mění název! Berani budou hrát od nové sezony v Trinity Bank Arena Luďka Čajky

Foto: Berani Zlín
ZLÍN – Zlínští hokejoví fanoušci si musí zvykat na nové názvy obou arén. Hlavní stadion totiž nově ponese název Trinity Bank Arena Luďka Čajky, vedlejší menší hala se pak přejmenuje na CCM Arénu. Klub informaci zveřejnil na svém webu.

Hlavní zimní stadion mění název po dlouhých třiatřiceti letech, a to díky spojení s úspěšnou bankou Trinity Bank, která pochází z regionu.

Jsme hrdí, že můžeme tímto způsobem prohloubit naši podporu klubu a zlínský stadion tak nově ponese název naší banky. Na zlínském hokeji a jeho budoucnosti nám velmi záleží. Součástí naší strategie je podpora regionu, kde jsme vyrostli v úspěšnou banku. Věříme, že společnými silami i ve spolupráci s dalšími významnými a úspěšnými firmami z regionu dokážeme vrátit Berany tam, kam bezpochyby patří,“ říká předseda představenstva Trinity Bank Dušan Benda.

Toto spojení ve spolupráci s dalšími společnostmi z regionu do budoucna slibuje zajištění významného upevnění ekonomické stability klubu, jeho rozvoje a zároveň potenciál další modernizace zázemí.

Jsem moc rád za podporu všech našich partnerů. Všechny prostředky investujeme vždy zpět do rozvoje klubu, ať už v podobě rekonstrukcí, zlepšování tréninkového zázemí nebo zkvalitnění služeb pro fanoušky. Vše nelze realizovat hned, a proto mě velice těší, že jsme se se společnostmi Trinity Bank a CCM dohodli na dlouhodobé podpoře klubu nad rámec jejich stávajících plnění. Věřím, že hráči i fanoušci realizované změny podpoří svými výkony na ledě i na tribunách,“ uvedl generální manažer Beranů Jan Pravda.

Nový název dostane také vedlejší menší hala, která slouží primárně účelům mládeže. Tu bude nově reprezentovat značka CCM, která je dodavatelem hokejového vybavení. V prostorách CCM Areny tak pod hlavičkou této společnosti dojde ke značnému rozšíření hokejové prodejny a vzniku kompletního skills centra včetně posilovny, střílny – skatemillu a tělocvičny.

Z renovovaného zázemí budou těžit jak samotní hráči, tak i jejich fanoušci a další hobby sportovci, pro které se v prostorách arény otevře řada nových možností. Pod naší patronací se rekonstruuje CCM tréninkové centrum pro fyzickou přípravu a hokejové CCM skills centrum. Partnerství s Berany si velmi vážíme a jsme rádi, že takovéto prostory ve spolupráci s naší společností vznikají právě ve Zlíně, kde je hokej nedílnou součástí života ve městě i v celém regionu,“ říká Jiří Besser, majitel společnosti STŘÍDA SPORT, která je oficiálním distributorem tradiční kanadské hokejové značky CCM pro český slovenský a maďarský trh.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x