Michalfest se přesouvá do Otrokovické BESEDY, na vině je počasí

foto: město Otrokovice
OTROKOVICE – Dnešní otrokovický Michalfest přesouvají organizátoři do místní BESEDY. Na vině je nevyzpytatelné počasí. Nedělní pouť ale zůstane v parku. Kvůli úpravě programu nevystoupí některé kapely. Lidé o ně ale nepřijdou, město je osloví pro další akce.

Otrokovický Michalfest bojuje s nepříznivým počasím. Předpověď na dnešek není zrovna dobrá a organizátoři se proto rozhodli, že připravované koncerty přesunou do místní BESEDY. Podle tiskové mluvčí města Lenky Vaculové si tak lidé budou moci vychutnat koncerty v suchu a teple.

Přesunutí Michalfestu z parku do BESEDY s sebou ale přinesl taky změnu programu. Z něj musely být vyškrtnuty kapely Gadže a Spotlight. „Lidé o ně ale nepřijdou. Osloveny budou pro další akce,“ ujišťuje Vaculová.

Samotný kulturní dům se návštěvníkům otevře už v 18.30 hodin. Příchozí se budou moci naladit na první z koncertů, který odehraje Kašparova kráva od 19 hodin. Následovat bude vystoupení otrokovické skupiny GAIA od 20.30 hodin.

Nedění poutě se změna nijak nedotkne a uskuteční se za každého počasí. Připravený je bohatý program pro celou rodinu. Dopoledne zahájí svým vystoupením dechová hudba Ořechovjané. Odpoledne potom děti pobaví klaun Brdík a vystoupí i Veronika Hajníková se Zpívanou češtinou. Večer vystoupí Michal Šindelář s kapelou a samotným vrcholem poutě bude koncert zlínské kapely Tramontana Rock.

Kromě hudebních vystoupení je pro příchozí tradičně připravená spousta pouťových atrakcí a stánků. Zpestření programu potom přinese křest městského kalendáře pro rok 2024.

„Počasí neporučíme, přesto věřím, že si můžeme užít pěkný víkend. Ať už se vydáte v sobotu na koncerty do Otrokovické BESEDY nebo v neděli na pouť, jste srdečně vítáni,“ doplňuje starostka Otrokovic Hana Večerková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x