Miss Czech Republic 2024 ve Zlíně. Zlín je moc príma, říká Adéla Štroffeková

Miss Czech Republic Adéla Štroffeková. Foto: zlin.cz
ZLÍN - Milá, usměvavá, vstřícná, veselá, pohotová, sympatická. A samozřejmě jedním slovem krásná. Taková je nová Miss Czech Republic, jedenadvacetiletá Adéla Štroffeková. 11. května získala ocenění, když vyhrála finálové zápolení soutěže a mimo jiné nás bude reprezentovat v soutěži ženského půvabu Miss World. Od společnosti ROKO-MOTOR Zlín převzala po vítězství před pár týdny do ročního užívání nový vůz Range Rover Evoque a teď se tam zastavila na návštěvu. Dlužno říci, že velmi vítanou.

Ještě si ten jedenáctý květnový večer, kdy jste se stala vítězkou soutěže Miss Czech Republic, přehráváte ve vzpomínkách? Jak náročné to bylo emočně?

Myslím si, že si 11. květen roku 2024 budu určitě pamatovat celý život. Ty emoce, když mi nasazovali korunku, jsou nepopsatelné. A nezapomenutelné, měla jsem tam rodinu, blízké, byl to i díky skvělé atmosféře nejkrásnější pocit.

Působíte bezprostředním dojmem, copak vy tak máte ráda, kromě přebírání zmíněné korunky?

Mám odmalička hodně koníčků. Navštěvovala jsem spoustu kroužků, miluju sport, hraju na klavír, stala jsem se i fitness trenérkou. Ráda lyžuji, závodně jsem plavala, těch koníčků mám opravdu hodně.

Na co se těšíte v létě? Už nám buší na dveře…

Přibyla mi samozřejmě spousta akcí, focení, přehlídky, společenská setkání a tak dále. Těším se třeba do Karlových Varů na Mezinárodní filmový festival. Společně s Taťánou Makarenko, šéfkou soutěže Miss, bude to určitě hodně zajímavé a inspirativní. Nikdy jsem tam zatím nebyla. No a třeba od září začínají castingy na novou Miss, u toho samozřejmě budu také.

Působíte dojmem dívky plné energie, kdepak ji berete? Že by hodně spánku?

No, tak teď toho spánku fakt moc není. Tedy ten poslední měsíc, ale ani před tím finálovým úspěchem. Vždycky jsem měla hodně práce, ráda si přidávám, taky studuji vysokou školu. Myslím, že jsem aktivní spíše večer, ale když to jde, taky si ráda přispím, jen teď to zrovna moc nejde.

Máte díky prvenství nový vůz, jakpak se vám jezdí?

Auto odsud ze Zlína je skvělé. Pohodlné, v Praze, která není kvůli přesycenosti dopravy zrovna řidičským rájem, se mimo jiné výborně parkuje. Já jinak jezdím moc ráda. Řidičák jsem si udělala hned, jakmile to šlo. Řídím často a musím to zaklepat, i přes ten nával v našich městech jsou zatím všechny disky v cajku. Vyzkoušela jsem i delší cesty, super, nemůžu si stěžovat, prima vůz. A díky za něj.

Adélo, jaké lidi máte ráda?

Mám moc ráda lidi usměvavé, příjemné, pozitivně naladěné, upřímné a laskavé. Když je vidím kolem sebe, tak to považuji za to nejlepší. Ale plně respektuji a je mi jasné, že každý člověk je jiný, ideální to nebude nikdy, ale úsměv, to je správný recept na krásné dny.

A ještě jednu věc, jste z Prahy, jak vnímáte Zlín?

Jednoznačně velice pozitivně, príma město, príma lidé. Jsem ráda, že tu mohu pobýt. A zdravím sympaťáky do myčky, mé autíčko už jejich péči potřebovalo. Pánové byli dokonalí.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x