Mladí Berani začnou v pondělí trénovat pod vedením nových trenérských týmů

Mladí hokejisté Zlína začali trénovat venku po skupinkách. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN - Díky postupnému rozvolňování konečně začali s venkovním tréninkem. Mladí zlínští hokejisté se i přes stávající částečná omezení připravují ve skupinách na další sezonu.

Chlapci z žákovských týmů a přípravek pro společný trénink tradičně využívají dostupná venkovní sportoviště ve Zlíně a v nejbližším okolí. Na led nebo do tělocvičen zatím nemůžou. „V současnou chvíli není úplně jednoduché přípravu dlouhodobě naplánovat, ale nestěžujeme si. Jsme rádi, že se můžeme zase potkávat a už se nemůžeme dočkat návratu na led,“ uvedl na klubovém webu asistent manažera mládeže a jedna z klubových legend Petr Čajánek.

Pro děti, rodiče i trenéry byly poslední měsíce novou zkušeností. Hráči dlouho trénovali individuálně. I proto chceme, aby si hokejisté teď během společné přípravy užili kolektivu a utužovali vzájemné vztahy. Je to dnes velmi důležité,“ přidává.

Od pondělí 3. května se mladí Berani začnou připravovat pod vedením nových trenérských týmů. Žáky sedmých a devátých tříd povede Lubomír Konečný, osmáky bude mít na starosti jako hlavní kouč Ondřej Veselý, kterému bude pomáhat Zbyněk Mařák, u šesté třídy budou mít oba trenéři role prohozené.

Stejně to mají Dominik Matula s Davidem Macharáčkem, kteří povedu žáky pátých a čtvrtých tříd. Mladší kategorii povede Vladimír Sedlář s asistentem Markem Dohnalem, hlavním trenérem druhé třídy, přípravky a školy bruslení zůstává Petr Žák.

Pro další sezonu jsme realizační týmy mládeže částečně obměnili. Udělali jsme přesuny mezi kategoriemi a přivedli několik nových tváří. Věříme, že tyto úpravy povedou k dalšímu zkvalitnění naší mládeže a k rozvoji zlínského klubu,“ dodal Čajánek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x